Laadukkaiden maa-ainesten myynti Multialla ja Keuruulla

Ota yhteyttä

Maansiirto M Pohjola myy maa-ainekset Multialla sekä Keuruulla ja lähialueilla. Voit tilata meiltä maa-ainekset kätevästi toivomaasi osoitteeseen kuljetettuna. Saat meiltä lisäksi murskeenajon ja -tasauksen tienhoidon tarpeisiin kuorma-auton alusterällä tehtynä. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Maa-ainesta tarpeen mukaan

Maansiirto M Pohjola myy maanrakennuksessa ja esimerkiksi puutarhoissa tarvittavan maa-aineksen, kuten soran, hiekan, mullan ja murskeen tarpeidesi mukaan. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä laidasta laitaan.

Saat meiltä:

  • kalliomursketta 0–8 mm, 0–12 mm, 0–16 mm, 0–32 mm ja 0–63 mm

  • sepeliä 8–16 mm, 16–32 mm

  • hiekkaa

  • seulottua soraa ja hiekkaa

  • ruokamultaa

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme maa-aineksista? Opastamme tarvittaessa sopivan valinnassa. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Maa-ainekset nopeasti

Saat meiltä maa-ainekset nopealla kuljetuksella. Tuomme meiltä ostetun soran, mullan, murskeen ja hiekan sovittuun paikkaan Multialla, Keuruulla ja lähialueilla. Parhaimmillaan toimitukset onnistuvat jo saman päivän aikana. Usein esimerkiksi ruokamultaa tilaavat kotitaloudet ja yritykset kääntyvät kätevän kuljetuspalvelumme puoleen – käänny sinäkin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää